Fortfarande sjuk.

Herregud va den här dagen känts som en evighet. Brukar väl ioförsig bli så när man är sjuk. Liksom, vad har jag gjort? Sovit, kollat film, ätit lite (känner förövrigt ingen smak alls, inte ens domdär superstarka vicksblå smakar nått.. kul!) kollat mer film, sovit lite. Fick besök av en viss person som kom med tröst godis ;) haha.

Sen har jag säkert fått i mig flera liter té med honung. Sååå. Spännande dag va? haha

Imorgon ska jag vara frisk. Eller ja, även om jag inte är det så får jag stå ut. Ska nämligen jobba 10-15, sen är det litet släkt partaj för mamma efter 16. Och sen jobb igen på söndag. Så inget ligga i sängen hela dagen och tycka synd om sig själv längre. Nehe!

Åh, tack gud för att människan uppfann otrivin menthol nässpray. Vad skulle jag göra annars!



Puss S

Uppdatering från sängen!

Har det rätt mysigt nu (bortsett från snuvan och huvudvärken då förstås..) kör dubbeldos mentol i form av halstabletter och nässpray. Plus varmt ingefärste med honung. Vinnarkoncept right? Så nu blir det inte mer spännande än såhär för resten av kvällen! Ska glo nån riktigt bra film och bara snora järnet. Basillpussar och kramar på er


Sjuk

Ne fan va taskigt! Nu har jag fått vinterns första rediga förkyldning, som tajmade sig rätt bra med första snön. Hurray! Nu ska jag och min snoriga näsa ta mig en tur på ikea. Ska köpa massa ljus och bara mysa ikväll.


Snååååw

Rekordsnabb snö? När jag öppnade för 2,5 timme sen var det nästan inte en snöflinga i luften? Men åh vilken julkänsla! Puss på det :)


Nu blire andra bullar!

Idag är det bakingday. Lussemuffinsar är gjorda, tog sisådär halva dagen! haha. Men jäklar va stora dom blev!
de höll nästan på att jäsa sig ur ugnen.

 image description
Before..
  image description
 After! (eller ja.. i ugnen)

Men goa blev dom iallafall ;) smaken som räknas, inte sant?


Fridaykock?

Vaknade för ett tag sen. Tog en dusch som va sådär lite för varm, drog på mig myskläder och nu håller jag på att baka lussemuffinsar! Ni vet sånna där som typ vanliga bullar, fast med saffran och mandelmassa i? Smaaarrrigt!

Iallafall så lyssnar jag på mixmegapol samtidigt (vilket inte händer ofta, är så trött på den radiokanalen, fett lame musik spelar dom också) Men så säger radioprataren plötsligt "Stanna kvar så får ni höra vad för gott Fridaykocken ska göra den här veckan!"

Men va? usch? det heter väl antingen Fredagskocken, eller Fridaychef? Fridaykocken låter bara riktigt fel..
Och hon har sagt samma grej typ 3 gånger nu.
Usch Mixmegapol.. usch.

 
menar hon en sådan.. eller den misstolkade varianten?


Djurkalendern

Öppnade dagens lucka i chokladkalendern och hittar... Ett lejon? Hur är det juligt? Nån som hörde "djurkalender" istället och tyckte det passade finfint med ett litet lejon?

image description


Partykiosken

Hatar lugna kvällar. Ingen som är beroende av cigg längre? Haha slutar snart. Då blir det hem och chilla, fett sugen att dra en film ikväll!


Billig makrill?

Såå.. När vart makrill en hushållsapparat?


Frost!

Ingen snö.. Men frost? Jaja det är väl ett steg närmare lite julkänsla iallafall! Nu ger jag mig ut till stan för att göra lite ärenden och möta upp mamma vid sjukhuset. Pussar


O helga natt

Fy fasen va kallt det är ute! Kom hem från stan efter att blivit ivägsläpad av mamma och pappa för att kolla på o helga natt..
Men kom igen! hur mycket folk som helst. Kallt+trångt+sura närkingar är ingen bra kombo.
Vart lost i publiken och var tvungen att tränga mig förbi och säga ursäkta typ en miljon gånger.
Det enda jag fick var massa knuffar tbx, folk som klämde sig mot mig för skojsskull, och massa dumma kommentarer. Men vafan? är man tvungen att börja grina och säga att man måste ut för att ens förälder typ dött eller nått för att folk ska lära sig att lägga ner med det negativa? Inte ens en mysig julkonsert kan få folk att klaga mindre. Snälla nån.

Nu har jag fått ut MIN aggression iallafall. Mina fötter är upptinade med massa raggsockor och magen är upptinad med varm choklad.
Nu ska vi tända i brasan och kolla på "Sunes Jul"

Sjukt bra julkalender :)



Puss och kram på er!


2:a advent

Vaknade tidigare än vad jag behövde idag. Kul när man ändå ska upp tidigt?? Typ kvart över sex vaknade jag och va extreemt pigg! Galet haha. Så gick upp och fixade lite mys frukost till mamma som överraskning. Kan säga att det uppskattades mycket!


3 december

Äntligen hemma från jobbet! wow har inte varit med om segare pass typ någonsin. Lovar att det var 4-5 kunder under 5 timmar. Ovärt? haha.
Imorgon jobbar jag förmiddag, hoppas på att det blir lite mer action då iallafall.

Mår fortfarande rätt sämst i huvudet och hela kroppen. Så ikväll blir det nog att tillbringa tid framför brasan, invirad i filtar och bara mysa.



Oh right. Imorgon fyller min mamms år. Tänkte göra en liten surprise till henne imorgon bitti, innan jag drar till kiosken! ska försöka hinna fota och visa er också ;)

Kram o puss!

Parteey

I've got a hangover wo-oo I've been drinking too much foshooo! Yep, mår lite som Jason derulo idag.. Mitt huvud. Jisses! Inte så party alltså. Men igår var såå kul! Värt all seghet idag. Sitter på jobbet nu och känns som jag kommer dra en powernap närsomhelst. Illa haha. Men jaja nog om min usla bakfylla. Dax att jobba lite! skrivet mer ikväll.

Puss


RSS 2.0